Individuel Terapi

Individuel terapi

Terapi er anvendelse af psykologisk metoder, hvor en klient gennem kontakt med en psykoterapeut kan blive mere bevidst om sig selv, sine reaktionsmønstre og sine måder at være sammen med sig selv og andre på, og derved kan man komme til at handle mere hensigtsmæssigt i sit liv.


I terapi kan man tale om sine tanker, følelser og handlinger og gennem terapeutens spørgsmål udforske sine problemstillinger med andre øjne.


Terapiforløbet kan være af kortere eller længere tids varighed. Man kan gå i terapi individuelt, i par, som familie eller i gruppe.

Hos mig blive du mødt lige som du er, med alt hvad du indeholder. Den måde du ser dig selv på er mit udgangspunkt. Igennem vort samarbejde og ved at blive bedre til at lytte til din krops signaler, får du større nærvær og ro, og kan handle ud fra dine egne behov.


  • Ønsker du et mere følelsesmæssigt balanceret liv?


  • Mangler du struktur, overblik og overskud i forbindelse med studiet eller arbejde?


  • Kender du til magtesløshed i forbindelse med det, at være pårørende til et menneske ramt af sygdom eller afhængighed?


  • Har du problemer med personlige og nære relationer?


  • Gør du tit ting som du ikke har lyst til? Fordi du svært ved at mærke dine grænser og tage udgangspunkt i egne behov?


  • Er du i et forhold hvor den du tænkte skulle være der for dig har vist sig, at være den der sårer dig mest? Har kærligheden udviklet sig til en kamp for overlevelse?


  • Mærker du en vedvarende følelse utilstrækkelig, uro og søvnbesvær? Har du alt for længe ladet stå til selv om energien er væk?Brug mig som samarbejdspartner til at skabe varig forandring og få balance i dit liv. 


Book en gratis afklarende samtale - BOOK HER. Ved akut behov kan jeg kontaktes på telefon 31240939.


Sprog

Jeg tilbyder individuel- og parterapi på dansk, engelsk og tysk.


Se priser her.