Første samtale

Den første samtale

Gratis afklarende samtale "kemi - tjek" 


Livet former sig ikke altid, som vi ønsker os, og i løbet af livet støder vi alle på udfordringer, som kan virke uoverskuelige og svære at håndtere. Psykoterapien kan da hjælpe os med at få situationen belyst og bearbejdet. Dette gælder uanset, om der er tale om en personlig livskrise, sorg, angst, stress, depression eller udfordringer med selvværdet


Hos mig har du muligheden for at booke en afklarende samtale. Den foregår enten telefonisk eller online via Whereby (et link du får tilsendt). Formålet med samtalen er, at vi får mulighed for at afstemmer vores indbyrdes kemi, og du/i får mulighed for at fortælle om  forventninger, behov og ønsker til et coaching- eller terapeutisk forløb. Samtalen tager ca. 30 minutter, er uden beregning og er ganske uforpligtende. 


Direkte, autentisk og omsorgsfuld kontakt


Under første samtale, som opstart på dit egentlig forløb, får vi sammen klarhed og fokus på hvad du ønsker hjælp til. Det kan være at blive mere glad, fri af stress, føle trivsel og få balance eller blive fri af angst. Der er oftest mange følelser og bevæggrunde til at bestille en tid til første samtale, så derfor er det vigtigt for mig at møde dig netop der hvor du er i det øjeblik du træder ind af døren.


Jeg spørger ind til dit liv og din baggrund, herunder din familie, din skoletid, netværk og oplevelser, der har været med til at forme dig til den du er i dag. Det at arbejde med din livshistorie giver mig en vigtig viden om det efterfølgende forløb. 
  • Ønsker du et mere følelsesmæssigt balanceret liv?


  • Mangler du struktur, overblik og overskud i forbindelse med studiet eller arbejde?


  • Kender du til magtesløshed i forbindelse med det, at være pårørende til et menneske ramt af sygdom eller afhængighed?


  • Har du problemer med personlige og nære relationer?


  • Gør du tit ting som du ikke har lyst til? Fordi du svært ved at mærke dine grænser og tage udgangspunkt i egne behov?


  • Er du i et forhold hvor den du tænkte skulle være der for dig har vist sig, at være den der sårer dig mest? Har kærligheden udviklet sig til en kamp for overlevelse? 


  • Mærker du en vedvarende følelse utilstrækkelig, uro og søvnbesvær? Har du alt for længe ladet stå til selv om energien er væk?Kan du genkende dig selv i et eller flere af de ovenstående emner? Benyt dig af en gratis afklarende samtale - BOOK HER