Første samtale

Den første samtale

Gratis afklarende samtale "kemi - tjek" 

Hvorfor ikke benytte sig af muligheden for en afklarende samtale? Den foregår enten telefonisk eller online via Whereby (et link du får tilsendt). Formålet med samtalen er, at vi får mulighed for at afstemmer vores indbyrdes kemi, og du/i får mulighed for at fortælle om  forventninger, behov og ønsker til et coaching- eller terapeutisk forløb. Samtalen tager ca. 30 minutter, er uden beregning og er ganske uforpligtende. Direkte, autentisk og omsorgsfuld kontakt


Under første samtale, som opstart på dit egentlig forløb, får vi sammen klarhed og fokus på hvad du ønsker hjælp til. Det kan være at blive mere glad, fri af stress, føle trivsel og få balance eller blive fri af angst. Der er oftest mange følelser og bevæggrunde til at bestille en tid til første samtale, så derfor er det vigtigt for mig at møde dig netop der hvor du er i det øjeblik du træder ind af døren.


Jeg spørger ind til dit liv og din baggrund, herunder din familie, din skoletid, netværk og oplevelser, der har været med til at forme dig til den du er i dag. Det at arbejde med din livshistorie giver mig en vigtig viden om det efterfølgende forløb. 


I dette kombineret forløb gør jeg brug af mine 17 års erfaring som psykoterapeut, og krydrer det med de for mig nye terapeutiske færdigheder, som jeg oparbejder gennem mit nuværende uddannelsesforløb. Læs gerne mere under om min terapeutisk tilgange under fanebladet YDELER. 


Pris pr. psykoterapeutisk samtale er kr. 800,- (studierabat på kr. 200,-)Nogle af de temaer, som jeg har hjulpet mine klienter med:


  • Et mere følelsesmæssigt balanceret liv
  • Struktur, overblik og overskud i forbindelse med studiet
  • Magtesløshed i forbindelse med det at være pårørende til et menneske ramt af sygdom eller afhængighed
  • Problemer med relationer og intimitet 
  • Udfordringer med at mærke egne grænser og tage udgangspunkt i egne behov
  • Når kærligheden gør ondt 
  • Vedvarende følelse af utilstrækkelighed for lavt selvværd/selvtillid Kan du genkende dig selv i et eller flere af de ovenstående emner? Benyt dig af en gratis afklarende samtale - BOOK HER