Pernille Egede Taulund - Psykoterapeut MPF
Selvværd terapi

Selvværd terapi 

Skab et nyt følelsesmæssigt fundament for dig selv 


I bund og grund handler terapi om at blive bedre til at passe på sig selv, så du bliver en bedre udgave sammen med dem du holder allermest af!


Livet former sig ikke altid, som vi ønsker os og i løbet af livet støder vi alle på udfordringer, som kan virke uoverskuelige og svære at håndtere. I psykoterapien kan jeg hjælpe med at få situationen belyst og bearbejdet. Dette gælder uanset, om der er tale om en personlig livskrise, sorg, angst, stress, depression, sårede følelser i dit parforhold eller udfordringer med selvværd.

"Jeg har fået værktøjer til at kunne passe bedre på mig selv, og det har gjort til at jeg føler mig meget mere tilpas på min arbejdsplads, i sociale sammenhæng og i kærligheden"

                                                                                                                                                                                                     Torben

Det kan være svært at finde ud af hvilken psykolog eller psykoterapeut der er det bedste match og det i sig selv kan gøre at processen udskydes eller aldrig kommer i gang. Derfor har jeg et specielt tilbud til dig.


Hos mig har du nu mulighed for at booke en afklarende samtale. Den foregår enten telefonisk eller online via Whereby (et link du får tilsendt). Formålet med samtalen er, at vi får mulighed for at afstemme kemi, og du/i får mulighed for at fortælle om forventninger, behov og ønsker til forløbet. Samtalen tager ca. 30 minutter, er uden beregning og er ganske uforpligtende.  • Mangler du struktur, overblik og overskud i forbindelse med studie eller arbejde?


  • Kender du til magtesløshed i forbindelse med det, at være pårørende til et menneske ramt af sygdom eller afhængighed?


  • Gør du ofte ting, som du ikke har lyst til, fordi du har svært ved at mærke dine grænser og tage udgangspunkt i egne behov?


  • Er du i et forhold, hvor den du tænkte skulle være der for dig, har vist sig at være den, der sårer dig mest?


  • Har du mistet kontrollen over dit indtag af alkohol og/eller stoffer?


  • Mærker du en vedvarende følelse af utilstrækkelighed, uro, og/eller søvnbesvær og er du ude af stand til at ændre på dette?


  • Er du forælder for første gang og overvældet af ansvar og følelser: bange, utilstrækkelig, lykkelig og ulykkelig på samme tid?
Kan du genkende dig selv i et eller flere af de ovenstående emner?

Første samtale uden beregning og ganske uforpligtende


Hos mig har du nu mulighed for at booke en afklarende samtale. Den foregår online via Whereby (et link i får tilsendt). Formålet med samtalen er, at vi får mulighed for at afstemme kemi, og du får mulighed for at fortælle om forventninger, behov og ønsker til forløbet. Samtalen tager ca. 30 minutter. 

Du finder mig centralt i København - mindre en 50 skridt fra Nørreport station. 

Book en uforpligtende samtale - uden beregning 

+44 1234 567890

Frederiksborggade 3, 2 sal (Klinik Søgaard), Kbh K

Mandag til torsdag 

10.20 - 17.00

Tirsdag til kl. 20.00

NB. Klienter i forløb tilbydes tider som ikke nødvendigvis fremgår af kalenderen