Om mig

Jeg har bred erfaring som behandler indenfor det psykoterepautiske område

Uddannelsesmæssig baggrund

1984-1989
Uddannet pædagog - specialområdet

2004-2009
Uddannet psykoterapeut - gestalt terapi

Jeg har igennem min uddannelse tilegnet mig terapeutiske færdigheder samt opnået en tydelighed på mig selv og egne indre dynamikker. Herigennem bl.a. viden om udviklingspsykologi, objekt relationsteori, tilknytningsteori, forsvar, depression, angst og personligheds forstyrrelser.


2015
Grunduddannelse og overbygning i "Den motiverende samtale" v/Gregers Rosdahl

Kurser 
Breath smart - dynamisk åndedræts teknikker. Kundalini yoga, meditation

Certificeringer 
Øreakupunktør - NADA certificeret og Garuda Personprofil certificeret

2019-2020
Kognitivt - psykoterapeutisk uddannelsesforløb

2020

Leder-akademiuddannelse, coaching og konflikthåndtering


2020-2021
Par, familie- og gruppeterapi, nuværende psykoterapeutisk uddannelsesforløb

Jeg er uddannet pædagog og psykoterapeut, og har arbejdet med psykoterapeutisk behandling, coaching og supervision i 16 år. Det betyder, at jeg har den største respekt for mine klienter fortællinger og ved at to klineter ikke ens, forandring kommer indefra og hvor smertefuldt og samtidig forløsende det er, at fortælle sin historie højt for første gang. Hos mig bliver du set som du er. 


Jeg har gennem mit arbejde fået stor viden omkring udviklingprocesser, adfærdsmønstre og har den allerstørste respekt og omsorg for et menneske, som ønsker at skabe nye følelsesmæssige rammer for sig selv. Det at få lov til at være sammen med et menneske i udvikling, er for mig at se et stort privilegie, som kræver den største påpassselighed, opmærksomhed og følelsesmæssig robusthed, og den finder du hos mig.  


Min terapeutiske tilgang


Terapi er for mig et samarbejde mellem terapeut og klient, og jeg vægter fra første møde, at der skabes en god kontakt og en arbejdsalliance præget af nærvær, respekt og anerkendelse. Der er oftest mange følelser og bevæggrunde til at bestille en tid til første samtale, så derfor er det vigtigt for mig at møde dig netop der hvor du er i det øjeblik du træder ind af døren. 


Jeg arbejder ikke struktureret med den ene eller anden model, men bruger de elementer fra hver retning, der måtte gavne den samtale jeg har med klienten bedst. Jeg vil dog som udgangspunkt altid bruge mere kognitiv tereapi når vi taler om angst, fobier og afhængighed. De mere faste rammer, som denne terapiform indeholder, er konkrete arbejderedskaber, hvilket giver bedre overblik over evt. destruktive adfærdsmønstre. 

Erfaringsmæssig baggrund


2008 - 
Klientpraksis - terapi, supervision og coaching - personlig udvikling og lederskab i eget liv.

2019 - 

LPSA (Landsforeningen for pårørende til stof og alkoholafhængige) Stifter og Bestyrelsesformand. Foreningens fornemste formål er at hjælpe pårørende til stof og alkoholafhængige til at få et netværk og en stemme. Billedet øverst på siden er af bestyrelsen. Mine kolleger og samarbejdspartnere: Annette Lindhardtsen, psykoterapeut - www.alterapi.dk. Lina Harding Madsen, mindful instruktør og yoga - www.themindfulway.dk. Anne Marklund Anderasen, misbrugskonsulent og assistent. Helle Bonde, pædagog. 


2015 - 2018
Misbrugsportalen - projektudvikling af behandlingstilbud og supervision af frivillige rådgivere, behandling af mennekser berørt af afhængighed, både individuelle og gruppe samtaler. 

2004 - 2012
Sundbogård - Stifter og behandlingsleder. Individuelle behandlings- og gruppeterapeutiske forløb. Specialisering i behandling af unge misbrugere med dobbeltdiagnoser (ADHD, Borderline)